Castillo (6), Soler, Poch, Oliva (13), Barrassa (12) –cinc inicial–; Estruch (1), Terradas (2), Ramírez (1), Mateu (3), Odena (5), Castelló (15) i Yepes. 5 triples: 4 Barrassa i 1 Castelló. 11/26 en tirs lliures. 22 faltes personals.
Calderon (11), Gómez (2), Brau (3), Pera (6), López –cinc inicial–; Cullell, Angles, Segura, Nadal (8), Gibert i Blanco (12). 4 triples: 2 Nadal i 1 Calderon i Pera. 8/17 en tirs lliures. 20 faltes personals.
PARCIALS:
8-5, 20-14, 17-9 i 13-16.
COMENTARI:
Victòria còmoda del Bisbal Basquet que va imposar-se a casa contra les Franqueses. Els de la Bisbal van realitzar una gran defensa al llarg dels quaranta minuts de partit i van aprofitar l’avantatge que van adquirir en l’inici del primer període per posar-se vuit punts al davant en el marcador. Tot i així, els visitants van poder reenganxar-se al partit, però un bon tercer quart va posar les coses fàcils per endur-se la victòria.
78
RAMON LLULL:
Vázquez (2), Romero (14), Cesari (12), Rozas (4), Gilabert (11) –cinc inicial–; Cavero (2), Espinosa (12), Padrós (9), Torroja (8), Díaz (1) i Vila (3). 9 triples: 4 Romero, 2 Cesari i Padrós i 1 Vila. 15/22 en tirs lliures. 16 faltes personals.
62
CE PALAMÓS:
Juanola (15), Marcos (4), García (10), Ayachi (5), Alonso (4) –cinc inicial–; Ferré (5), Jordà (2), Latorre, Iruela (7),Lumbreras, Parejo. 3 triples: 1 Juanola, Ferré i Iruela. 13/17 en tirs lliures. 24 faltes personals
PARCIALS:
14-15, 17-10, 23-17 i 24-20.
COMENTARI:
Nova derrota del Palamós, que encara no coneix la victòria aquesta temporada. L’inici de partit va ser dominat pels palamosins però els locals van ser capaços de capgirar el resultat gràcies a la bona defensa. A pesar que al llarg del tercer i quart període els visitants van intentar reaccionar, la falta d’encert i la nul·la defensa es va pagar massa car.