ACB

Enfrontament de dinàmiques oposades

Lliga Endesa. El MoraBanc es vol estrenar i tallar la ratxa de quatre derrotes seguides contra un rival que acredita quatre victòries consecutives

El MoraBanc Andorra ha competit en els quatre partits oficials que ha disputat i ha tingut possibilitats de guanyar-ne dos, però encara és l’hora que trobi el seu joc. Li comença a ser indispensable sumar una victòria –dimarts juga a Torí en la segona jornada de l’Eurocup–, però igualment li urgeix ser capaç d’imposar el seu estil, de dominar un partit des de la seva voluntat. Té molta feina per fer i avui l’Herbalife l’exigirà especialment, però no hi ha revifada sense patiment.

Llançats

El conjunt canari ha incorporat sis jugadors nous respecte a la temporada passada i cinc d’ells formen part de la rotació de 10 amb la qual es mou en aquesta arrencada Luis Casimiro –Fischer i Rabaseda són els que menys han comptat–. Mig equip nou, però que en els dos últims partits contra el Baskonia i el Zenit ha transmès la impressió de fer molt temps que juguen junts. Tothom aporta en alguna branca del joc i en el que passa per ser l’atac més efectiu en aquestes tres primeres jornades, Oliver i Eriksson fan por: entre tots dos garanteixen 30 punts amb gairebé un 60% en tirs de camp, triples inclosos (10/17 entre els dos jugadors).

L’Herbalife anota molt i ho fa jugant moltes possessions curtes, un fet que pot ajudar el MoraBanc. Als tricolor no els sobra precisament confiança i, entre altres variables, sobretot paguen car el fet de no ser capaçps de jugar el bàsquet dinàmic i de ritme que desitgen. A diferència de l’Unics, que el va bloquejar i li va negar qualsevol intercanvi de transicions, avui contra l’Herbalife l’equip trobarà moments per entrar en ratxa i enllaçar atacs curts. Ara bé, res li valdrà si no està molt atent al rebot i si no és capaç d’oferir de manera regular una solidesa defensiva important.

[Mala ratxa] Sabíem que podia passar això. Però estem molt a prop de la primera victòria i, quan arribi, tindrem més encert
Joan Peñarroya
L’Herbalife es troba en un moment de forma espectacular. Podríem dir que tenen els millors números de la lliga
Joan Peñarroya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)