Lliga femenina

El Cadí es queda eixut en el segon quart

Lliga Femenina

CADÍ LA SEU 48 AVENIDA 64

CADÍ LA SEU:Kraker (12), Díaz (4), Rosset (4), Lo (2), Ramírez (4) –cinc–; Boquete (9), Montoliu, Vilaró (6) i Richards (7). 12/38 de 2, 4/19 triples (2 Kraker i 1 Boquete i Vilaró), 12/14 tirs lliures, 25 rebots (6 Lo i Vilaró), 9 assistències (3 Vilaró) i 31 de valoració (9 Kraker i Vilaró).PERFUMERÍAS AVENIDA:Domínguez (11), Moss (6), Elonu (3), Nicholls (6), Robinson (15) –cinc–; Quevedo (2), Asurmendi (4), Abdi (4), De Souza (7) i Givens (6). 19/43 de 2, 3/9 triples (1 Domínguez, Moss i Robinson), 17/21 tirs lliures, 39 rebots (13 Robinson), 10 assistències (6 Domínguez) i 69 de valoració (28 Robinson).PARCIALS:17-12, 0-14 (17-26); 12-22 (29-48) i 19-16 (48-64).COMENTARI:El Cadí la Seu no va poder frenar la ratxa guanyadora del líder i va cedir el primer partit a casa. I això que les alt-urgellenques van arrencar amb bon peu, incomodant l’Avenida i fent-lo anar a remolc al final del primer parcial, després d’un 15-2 (17-12). A poc a poc, les visitants van apujar el nivell d’intensitat i pressió a la pilota, cosa que va col·lapsar les locals, que no anotarien ni un sol punt en el segon quart (0/17 en tirs i 5 pilotes perdudes). L’Avenida ja va agafar el domini de la situació i ho remataria en el tercer quart, amb Robinson fent-se gegant sota els taulers.