FEB

Bàsquet

Lliga femenina

El Cadí i l’Snatt’s viuen el nou derbi català de l’elit

Bàsquet. Lliga Femenina. Lleidatanes i adrianenques arriben a la cita amb el mateix balanç (2-2) i les locals, amb les baixes de Bahí i Pujol

El Cadí la Seu i el Femení Sant Adrià disputaran aquest vespre al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell (21 h, Esport3) el primer derbi català de la Lliga Femenina. Els dos equips tenen el mateix balanç en la lliga (2-2). El conjunt de Bernat Canut té les baixes ja conegudes de Georgina Bahí, lesionada en la final de Lliga Catalana contra l’Uni a Reus, i també la d’Ariadna Pujol, que va passar pel quiròfan després de trencar-se el lligament extern del genoll esquerre. Les lleidatanes, doncs, tindran nou jugadores en la convocatòria. Per part del Femení Sant Adrià, el tècnic Fabián Téllez no té cap baixa i ha convocat la júnior Violeta Verano. Bona part de les mirades del derbi estaran centrades en les puntals de cada equip: Kraker (11,7 punts de mitjana) i Richards (9,5) per part lleidatana i Arrojo (13,5) i Reiseingerova (12,7) per part adrianenca.

Reivindicació conjunta

Abans del matx, els dos equips mostraran una pancarta en la lluita contra el càncer de mama amb mitjons i cinta rosa. El club lleidatà vol omplir el pavelló i ha regalat una invitació a cada soci.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)