Eurocopa

L’Spar Citylift Girona, embalat a Europa

Eurocopa. L’equip gironí passa per sobre del Landes, l’altre favorit del grup (78-47) i encarrila la classificació per a la segona fase en una nit rodona

L’Spar Citylift Girona ha superat el Landes per 78-47 i ha sumat la segona victòria en l’Eurocopa, que el deixa com a líder tot sol del grup G. L’equip gironí ha estat molt superior, molt més ric en el joc i amb més equilibri en atac, ajudat també per la baixa de la base internacional Céline Dumerc, que no ha jugat. L’Uni ha iniciat el segon quart amb un 16-2 que ha situat un 31-15 en el marcador. A la mitja part s’ha arribat amb 41-27. El nivell defensiu de l’Uni ha recuperat punts tornant del vestidor, amb el lideratge de Mendy, i quan Bravard ha fet la quarta falta, el recital gironí s’ha maximitzat. Amb 55-37 (28’) el matx ha quedat tancat i el tècnic local, Èric Surís, ha començat a repartir minuts pensant que dissabte té partit de lliga a la pista de l’Araski. Malgrat això, l’Uni ha arribat a tenir 33 punts d’avantatge (75-42, 36’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)