FCBQ

L’Arbúcies se situa a dues victòries del líder

1a catalana

ARBÚCIES-PALAMÓS 81-69

ARBÚCIES:Vilaginés, Canaleta (2), Grau (21), Pires (11), Román (4) –cinc inicial–; Sánchez (5), Noguera (2), Auladell (9), Juvanteny (7), Vilà (21). 5 triples: 3 Vilà, 1 Pires i Grau. 19/36 en tirs lliures. 22 faltes personals.PALAMÓS:Juanola (13), Jordà (8), Latorre (10), Iruela (9), Ayachi (17) –cinc inicial–; Ferré, Pinyol, Marcos (10), Rubid, Ruiz (3). 9 triples: 2 Iruela, Ayachi i Latorre i 1 Jordà, Ruiz i Juanola. 11/17 en tirs lliures. 28 faltes personals.PARCIALS:14-19, 18-13, 24-17 i 25-20.COMENTARI:L’Arbúcies va superar el Palamós per 81-69 en un partit molt disputat, en especial al llarg dels dos primers períodes. El primer quart va ser favorable als palamosins, que amb un bon joc en estàtic, van agafar un petit avantatge de cinc punts (14-19). En el segon quart, els locals van poder reaccionar però les seves imprecisions van fer que el partit arribés al descans amb empat a 32. En el tercer i quart períodes, el joc interior dels locals es va imposar a un Palamós que no va trobar solució en defensa. De fet, l’Arbúcies va arribar al final del tercer quart amb un avantatge (56-49) que ja no va deixar escapar fins al final del parit. Aquesta és la tercera victòria de l’Arbúcies, que se situa setè, mentre que els palamosins són penúltims amb sis derrotes en sis jornades.