FCBQ

Al CEB Girona li surt creu en un final d’infart

Copa Catalunya. Els gironins no van anotar els tirs decisius i ho paguen

alpicat 80 ceb girona 72

ALPICAT:Planella (11), Vallverdú (11), Lafuente (12), Vilafranca, Solsona (13) –cinc inicial–; Treviño (1), Vinós (12), Bergadà (7), Garrabé (6), Duch (2), Stankevits (5). 9 triples (3 Vallverdú, 1 Vinós, 2 Lafuente, 1 Bergadà, 2 Garrabé). 9 de 16 lliures. 21 faltes personals. Cap eliminat.CEB GIRONA:Tort (5), Justícia (4), Revilla (5), Artacho (9), Paulí (4) –cinc inicial–; Rigat (10), Duran (2), Mora (13), Pantrigo (6), Espinosa (10), Valls (1), Pujol (3). 6 triples (1 Tort, 1 Rigat, 2 Pantrigo, 2 Espinosa). 16 de 23 tirs lliures. 20 faltes personals. Cap eliminat.PARCIALS:27-16, 10-23, 20-17, 23-16.COMENTARI:El CEB Girona no va poder encadenar un altre triomf consecutiu en la categoria de copa i va caure a terres lleidatanes. Ja des de l’inici del partit, els gironins van haver de remar a contra corrent com a conseqüència d’un mal primer quart en què el rival va ser molt superior i els va castigar a contraatacs. En el segon acte, però, l’equip d’Albert Morejón va canviar el xip i va eixugar tot l’avantatge aconseguit per l’Alpicat en els primers deu minuts gràcies a un magnífic treball defensiu i fluïdesa atacant que li va permetre marxar dos punts per sobre en la mitja part (37–39). Després de la represa, el CEB es va posar quatre punts per sobre, a l’equador del tercer quart, però la falta d’encert i un nou parcial favorable a l’Alpicat va deixar-ho tal com havia començat el matx. L’últim quart va seguir amb la mateixa tònica d’intercanvi de cops, però el Girona va entrar en el darrer minut amb 70–71 a favor. Tanmateix, van ser els locals que, amb dos triples, van acabar decidint el partit.