NBA

Bàsquet

NBA

Els Jazz de Ricky no guanyen fora

NBA. Els de Utah han perdut en els dos viatges que han fet i el del Masnou va fer 10 punts, 5 rebots i 5 assistències a la pista dels Clippers

Primer van perdre en la tornada de Ricky a Minnesota i ho van tornar a fer en el segon desplaçament a la pista dels Clippers. Els Jazz del base del Masnou han guanyat a casa els dos partits però no s’han estrenat a domicili. Ricky Rubio va tenir un partit sense brillar i va acabar amb 10 punts (5/8 tirs de dos i 0/2 triples), va repartir cinc assistències i va atrapar cinc rebots en els 31 minuts que va ser a pista. El millor dels Jazz va ser Mitchell (19), però els Clippers no van donar possibilitats a la franquícia de l’oest amb els cinc jugadors titulars que van arribar o superar els 11 punts anotats. DeAndre Jordan, a més, va acabar amb 18 punts, a més dels 11 punts anotats.

Tampoc va deixar marge per a la sorpresa LeBron (34) en el duel contra uns Bulls que no aixequen el cap. L’MVP de la jornada va ser per a Aaron Gordon, que va fer un recital amb 41 punts i 14 rebots per doblegar els Nets. Els Pacers d’Oladipo (28) no van donar possibilitats als TWolves de Towns (28), mentre que els Blazers continuen en bona línia amb un gran treball col·lectiu i superant uns Pelicans que van tenir massa sol Cousins (39 punts i 13 rebots), i els Celtics continuen refent-se de la greu lesió de Hayward i van sumant victòries, aquesta vegada contra els Knicks, amb mal partit de Porzingis (12), amb tres jugadors amb 20 punts o més: Brown (23), Tatum (22) i Irving (20).

La jornada

Clippers - Jazz

102 - 84

Cavs - Bulls

119 - 112

Celtics - Knicks

110 - 89

Blazers - Pelicans

103 - 93

Magic - Nets

125 - 121

TWolves - Pacers

107 - 130

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)