Eurocopa

L’Spar Citylift Girona continua intractable a Europa

Eurocopa. La victòria contra el Ceglèd hongarès (86-55) li deixa en safata la classificació per a la segona fase i ara buscarà el primer lloc del grup

L’Spar Citylift Girona ha derrotat el Ceglèd hongarès per 86-55 i ha sumat la tercera victòria en tres partits de l’Eurocopa, que gairebé li assegura la classificació per a la segona fase. A més, ho ha fet per una diferència tan àmplia que té pràcticament assegurat el basket average amb els seus tres rivals del grup.

L’Uni ha manat des de l’inici. L’únic recurs en atac del Ceglèd ha estat Mokango i el rebot d’atac, mentre les gironines corrien, donaven pilotes a dins (22-11). En el segon quart ha atropellat el rival des de la defensa (39-21) però se li han escapat alguns triples que han mantingut amb alè el Ceglèd (43-30 a la mitja part).

En la segona meitat l’equip gironí ha collat encara més al darrere (sis atacs seguits hongaresos sense anotar) i ha rebentat el partit (62-35, 25’). Ha estat el moment de les rotacions. Nádia Colhado ha sumat 20 punts i 5 rebots en només 18 minuts.