FEB

Tarragona, inabastable

EBA. La pluja de triples inicial va treure del partit un Quart tou que també va registrar un desastre en els percentatges (23% en tirs de dos)

TARRAGONA 67 QUART 48

CBT:Duch (5), Villamil (3), Tugores (6), Balkovic (15) i Mbaye (15) –inicial–; Recasens, David Fernández (2), Guixens (5), Mesa (12), Dani Fernández (4). 12/28 dos, 13/35 triples (4 Mbaye, 2 Tugores, Mesa i Balkovic, 1 Duch, Guixens i Dani Fernández) i 4/14 lliures. 51 reb. (11 Balkovic), 19 assis. (4 Mbaye) i 71 val. (24 Balkovic).QUART:Zniteka (9), Iborra, Coderch (6), Vila (7) i Montalat (6) –inicial–; Palou, Camós (7), Sima (6), Jiménez (5), Martorell (2). 9/39 dos, 6/23 triples (2 Coderch, 1 Camós, Sima, Jiménez, Vila) i 12/20 lliures. 33 reb. (8 Vila), 9 assis. (4 Vila) i 49 de valoració (14 Montalat).PARCIALS:26-8, 13-12, 14-7 i 14-21.

El Quart Germans Cruz no va tenir cap opció a l’històric Serrallo davant un CBT inspirat, especialment en el triple (13). Ja des del salt inicial, els quartencs es van mostrar tous i superats davant una pluja de cistelles des de 6,75 de l’equip de Berni Àlvarez. Els locals van fer sang (26-8 en el primer quart), aprofitant l’atordiment visitant.

Un parell de canvis en dos detalls defensius al conjunt de Carles Ribot van permetre als visitants aturar el vendaval en el segon quart. Però després de la represa, una altra ratxa des del triple va deixar l’electrònic amb un més 27 per als tarragonins. Inabastables. A més, el rebot també va ser una sagnia per als quartencs, que en van capturar 18 menys que els locals. La victòria, impossible.