ACB

Oxigen per al MoraBanc (58-48)

Lliga Endesa. En un partit lleig i ple de desencert, ha trencat la mala ratxa conduït per un esplèndid Jaime Fernández en l’últim quart

No ha estat un partit lluït, però la situació del MoraBanc requeria d’una victòria, fos com fos. Amb molt patiment, els del Principat han acabat desfent-se de l’Iberostar a La Bombonera (58-48) i han agafat una mica d’aire. Un triomf que els donarà de ben segur un plus de tranquil·litat per encarar les properes cites. La següent, també a casa, dimarts a l’Eurocopa.

La tensió i el neguit de la seva situació actual li han passat factura als locals en el primer quart. Erràtic i sense encert, ha hagut de serrar les dents en defensa per evitar que el rival se li escapolís més del compte. Amb minuts amb dos bases en pista (Albicy i Jaime Fernández), el MoraBanc ha anat entrant en joc i ha arribat a l’equador només amb -5 (18-23), tot i el seu nefast 6/27 en tirs en tota la primera part.

La dinàmica s’ha mantingut fins a l’aparició en el darrer quart de Jaime Fernández. El treball al darrere hi era, però feia falta una inspiració individual. I el madrileny, amb 14 punts en el darrer període –ha acabat amb 19 i 5 assistències–, ha aparegut i, juntament amb Stevic, han conduït els seus cap a la victòria.