FEB

Bàsquet

Lliga femenina

L’Spar Citylift Girona torna al món real però continua guanyant

Lliga fenmenina. Després de moltes victòries d’escàndol, les gironines han patit contra el Gernika (80-70) però es mantenen en el grup capdavanter

L’Spar Citylift Girona ha derrotat el Gernika (80-70) a Fontajau i, amb quatre victòries, continua en el grup de líders de la lliga. No ha estat una nit fàcil per a les gironines, que havien vençut els cinc partits anteriors per diferències amplíssimes. De fet la victòria no s’ha tancat fins a l’últim quart, amb Mendy (18 punts), Núria Martínez (15) i Alminaite (9, 10 rebots i molta intimidació) com a puntals.

L’U’ni ha patit molt en la primera meitat. Li ha costat tenir el ritme i, tot i que guanyava de 10 (35-25, 15’) el Gernika, arrecerat en una defensa zonal, ha tornat (43-40 a la mitja part) i fins i tot s’ha avançat (43-44) però els millors moments defensius de l’Uni han propiciat una petita escletxa (57-46 i 61-50). Com a màxim el Gernika s’ha situat a 5 (71-66) però aleshores han aparegut Romeo i Colhado.

Aquest matí l’Snatt’s Sant Adrià ha caigut de manera contundent contra el Perfumerías Avenida (48-91), que s’ha refet de la primera derrota, encaixada en la jornada anterior contra el Ferrol. Per la seva banda, el Cadí la Seu, encara sense Georgina Bahí, va guanyar ahir a la pista del Quesos El Pastor (66-74) amb 21 punts de Shereeesha Richards i va sumar el tercer triomf, els mateixos que té el Sant Adrià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)