ACB

Dia de confirmació

Lliga Endesa. El Divina Joventut i el MoraBanc busquen a Badalona una victòria que doni continuïtat als símptomes de millora de l’última setmana

Ni els uns ni els altres han encetat la temporada com haurien desitjat. Però, casualment, tots dos han adquirit aire els últims dies i, per tant, la cita d’avui els pot permetre consolidar un canvi de dinàmica.

Al Divina Joventut, guanyar el primer partit li ha injectat una dosi de calma, si bé Diego Ocampo ho matisa. “Molts cops, la derrota t’afecta i perds confiança, però treballem perquè no sigui així. Volem veure la derrota com un camí, un repte per millorar, així que la victòria de l’altre dia ens ha de fer treballar amb moltes més ganes”, admetia l’entrenador verd-i-negre, que continuarà tenint la baixa de Ruoff. Tampoc ja hi serà Mavra, que divendres va rescindir el seu contracte i acabarà el curs a l’Skopje macedoni. Amb Wayns com a substitut del croat –“no li van entrar els tirs en l’estrena, però no es va esborrar”, el va elogiar Ocampo–, la Penya confia haver resolt els problemes en la direcció de joc que ha tingut des que es van adonar del fiasco amb Mavra, ja en la pretemporada.

Cap amunt

A Andorra també han adquirit oxigen aquesta setmana. El pas endavant en defensa li ha permès sumar dos triomfs que el deixen encara viu per aferrar-se als primers objectius del curs: la copa i superar la primera fase a Europa. Quant al primer, és imperatiu que comenci a sumar, sobretot a domicili (0-3 fins ara). Joan Peñarroya és optimista: “És evident que quan guanyes tot es veu diferent, però és obvi que ens hem mostrat més sòlids. Si mantenim el nivell d’aquests dos últims partits, tindrem possibilitats de guanyar.” Els tricolor han viatjat a Badalona sense Burjanadze, que està lesionat, ni Chris Copeland. L’últim reforç andorrà no té prevista l’arribada al Principat fins dimarts de la setmana que ve.

+12
per al MoraBanc
en la semifinal de Lliga Catalana al setembre (68-80), l’únic duel entre tots dos enguany.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)