FCBQ

Victòria en l’últim instant del Salt a la pista de les Franqueses

1a catalana. Els saltencs van anar al davant en el marcador en tot moment, però van haver de patir per assegurar el triomf fora de casa

les FRANQUESES 58 SALT B 60

LES FRANQUESES:Calderón (12), Nadal (3), Gibert (10), Pera (4), Blanco (6) –cinc inicial–; Collell (6), Gómez, Oller, Segura (5) i Brau (12). 5 triples: 4 Brau i 1 Nadal. 15/29 en tirs lliures. 21 faltes personals.BERMA SALT B:Capell (2), Pérez (3), Manzano (7), Guardiola (10), Ballell (4) –cinc inicial–; Figueras (6), Martínez (4), Carrera (9), Mateu (4), Portaló (3), Boadella (8) i Tapia. 5 triples: 2 Manzano, 1 Carrera, 1 Guardiola i 1 Pérez. 13/22 en tirs lliures. 24 faltes personals.PARCIALS:9–15, 17–18, 18–16 i 14–11.COMENTARI:Els saltencs van emportar-se el triomf de la pista del cuer en un final d’infart. L’equip verd-i-negre va començar molt intens i des de la línia de 6,75 va començar a obrir la primera escletxa en l’electrònic. El segon període va tornar a ser favorable als visitants, que van marxar amb set punts d’avantatge al descans (26–33). Els tirs, però, no van entrar en la segona part i, per culpa dels baixos percentatges, el Salt no va poder trencar el partit en cap moment, i això ho va aprofitar les Franqueses per capgirar el resultat a dos minuts per al final. Quan semblava que el partit es decidiria en la pròrroga –empat a 58 quan faltaven dos segons–, Jordi Carrera va aconseguir anotar des de sota de l’anella per donar un triomf agònic al seu equip.