ACB

Molta fe i molts regals

Lliga Endesa. El Divina Joventut va guanyar, després de dues pròrrogues, un partit boig que el MoraBanc Andorra va tenir controlat en diferents moments però el va deixar escapar

El Palau Olímpic va viure ahir un partit boig, un partit segurament irrepetible per tot el que va passar. El Joventut va superar el MoraBanc després de dues pròrrogues en un enfrontament que els de Peñarroya van tenir guanyat en diferents situacions, però van perdonar tant que al final la fe dels verd-i-negres va acabar tenint recompensa. La imatge curiosa va ser quan en dues ocasions els aficionats que havien marxat en veure el partit sentenciat van tornar als seus seients després de l’èpica remuntada.

El matx havia començat amb la Penya dominant (9-2), però ràpidament el MoraBanc va demostrar el seu potencial per capgirar la dinàmica amb Jelinek anotant de fora i agafant 12 punts de renda (26-38). Un home va sobresortir, Karnowski. El polonès va fer una exhibició, amb 8/9 tirs de dos i sense que ningú el pogués aturar. En el segon temps semblava que el MoraBanc trencava el matx (36-49), però no va ser així. Primer, Jordan aguantant els seus. I es va arribar a un final inexplicable. Primer Vidal va fer una exhibició de fonaments per fer cistelles increïbles i anotar dos triples per forçar la pròrroga (79-79). Albicy va errar el triple del triomf. En el temps afegit, el MoraBanc tornava a tenir el partit guanyat, però amb 88-90 Jelinek va patinar sota la seva cistella en una jugada absurda i Richard va empatar (90-90). En els cinc minuts afegits, tot i dominar els de Peñarroya 94-98, els verd-i-negres van fer una estirada final que ja va ser definitiva.

Expulsió de Ventura

L’arbitratge va ser lamentable per a tothom. Peruga, Fernández i Sacristán van sense criteri. Qui més ho va notar va ser Albert Ventura, que després de fallar un contracop va dir alguna cosa a Peruga i aquest el va expulsar directament. Una situació gens habitual.

Al final del matx els jugadors de la Penya van fer la roda d’honor i ho van celebrar amb els aficionats, fet que demostra la importància i transcendència que tenia el partit. El MoraBanc genera dubtes i demà juga a la pista del Darussafaka amb pressió per Joan Peñarroya, que sembla qüestionat.

M’agradaria destacar el lideratge de Vidal tant a la pista com a fora, ha estat determinant
Diego Ocampo
TÈCNIC DEL DIVINA jOVENTUT

LES DADES

És indubtable que hem cregut en el triomf i hem tingut fe, ningú ens supera en treball diari
Sergi Vidal
ALER DEL DIVINA JOVENTUT
Hem d’analitzar la situació perquè encara no m’explico com hem perdut el partit
Joan Peñarroya
TÈCNIC DEL MORABANC ANDORRA
5
eliminats
de la Penya (Arostegui, Birgander, Jordan, Wayns i Kulvietis). Gudul no va jugar
14
de valoració
de més va tenir el MoraBanc a la Penya, cosa poc habitual per un equip que perd
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)