ACB

Prohibit perdre

Lliga Endesa. El MoraBanc confia que l’ànim de La Bombonera l’empenyi a un triomf imprescindible contra el Betis. Copeland s’estrenarà amb els tricolor

La primera volta està ja arribant a l’equador, i el MoraBanc no acaba de trobar ni joc ni resultats. Tant és així que el triomf d’avui és imperatiu per no comprometre gaire les seves possibilitats de ser a la copa i, alhora, per evitar que el descens s’acosti en excés i saltin les alarmes.

Sigui com sigui, els del Principat sempre exhibeixen la seva cara amable en La Bombonera. També enguany, on acredita 2-1, i l’única derrota va ser en la pròrroga contra el Montakit. A més d’aquest valor i de l’ànim de l’afició, el partit també servirà per veure el debut de Copeland, fitxat per cobrir la baixa per lesió de Burjanadze, fins al mes de febrer. “Encara li falten entrenaments, però entén el joc, sap jugar a bàsquet, i ens ajudarà”, reflexionava ahir Joan Peñarroya. L’entrenador català considera que es tracta d’un partit similar del de fa dues setmanes, contra l’Iberostar: “El que hem d’intentar és ser sòlids defensivament i, sobretot, estar molt atents, ja que han canviat de tècnic fa deu dies i poden tenir situacions noves de joc. Tot això, partint del fet que tenen jugadors amb gran capacitat individual.”

Amb l’aigua al coll

Des de la temporada de debut en l’ACB (1989/90) que el Betis no encaixava set derrotes seguides. El club andalús va fer un canvi d’entrenador fa quasi dues setmanes, i va arribar Òscar Quintana per cobrir el buit d’Alejandro Martínez. “Estem estancats en l’aspecte mental. L’equip està fent un esforç físic i tècnic, però hi ha l’ansietat de voler guanyar al més aviat possible. Fins que no arribi el partit i no veiem com gestionem els nervis... tot són especulacions”, deia el preparador, que disposarà McGrath tot i les seves molèsties. La prioritat del MoraBanc ha de ser atiar des de l’inici els dubtes i la fragilitat sevillana.

LA DADA

+23
diferència
mitjana favorable al MoraBanc en les tres últimes visites del Betis al Principat (3-0).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)