FEB

La cinquena, a fora i amb autoritat

LEB Plata

PLASÈNCIA 66 L’HOSPITALET 81

PLASÈNCIA:Martínez (9), Àlvarez (12), Kinney, Aboubacar (11) i Sierra (9) –cinc inicial–; Bayle (4), Valge (4), Galán (17). 17/35 dos, 7/22 triples (3 Álvarez, 1 Bayle, Sierra, Martínez, Galán) i 11/21 lliures. 34 rebots (10 Aboubacar), 17 assistències (7 bayle) i 54 val. (17 Galán).T. VICENS L’HOSPITALET:Kibi (2), Rodríguez (16), Gelazonia (14), San Epifanio (9), Bassas (5) –cinc inicial–; Gallardo (5), Kody (2), García (10), Schmidt (18). 23/40 dos, 7/20 triples (2 Rodríguez, García, Schmidt, 1 Gallardo) i 14/16 lliures. 35 rebots (6 Kibi i Gelazonia), 9 assis. (4 Bassas) i 80 val. (18 Gelazonia).PARCIALS:19-16, 14-23 (33-39),15-21 (48-60) i 18-21 (66-81).

Les 20 pèrdues locals i el 12/14 en tirs lliures visitant van ajudar l’Hospitalet a sumar la cinquena victòria, que el manté en zona de play-off. La sortida va ser bona, amb Gelazonia actiu en la anotació. Però el temps mort local i la reacció van tancar el primer quart amb 19-16. En el segon període van arribar els triples de García i els punts de Schmidt, que van permetre capgirar el resultat (33-39 en el descans). Després de la represa, Schmidt i Gelazonia es van seguir posant l’equip a les espatlles per arribar al darrer quart amb el triomf encarrilat (48-60). Una victòria que no es va escapar amb el 0-5 d’inici (48-65), ja molt difícil de capgirar.