ACB

Fent-se forts a casa

Lliga Endesa. Tercer triomf al seu pavelló de l’Andorra, que recupera a poc a poc el fortí de la temporada anterior. El cuer encaixa un 14-2 d’inici

La tercera. I com no, a casa, on la temporada passada l’Andorra va consolidar la seva força. El cuer dona rèplica només en alguns minuts del segon i tercer quart davant un MoraBanc guanyador (96-68), dominador del rebot (16 més) i amb un Blazic sublim (27 punts).

Amb un 0/10 inicial en tirs de camp en uns primers minuts accelerats, el Betis s’ha trobat de seguida amb un 14-2 advers. Blazic i Shurna, amb set punts seguits i dos triples, respectivament, han dit la seva. Golubovic ha encapçalat la remuntada sevillana (29-25 a l’equador del segon període). El temps mort de Peñarroya ha posat ordre i contraatac amb un 7-0 (36-25). Però dos triples de Cruz i el talent físic de Boungou-Colo han ficat als de Quintana al partit al descans (40-37).

Blazic s’ha posat l’equip a l’esquena a la represa amb 14 punts gairebé seguits en vuit minuts, amb tres triples inclosos (60-47). Amb un més 15 l’Andorra ha afrontat el darrer quart. Un període que ha arrencat amb un 12-2 i les esmaixades de Blazic i Karnowski. A partir d’aquí, poc ha fet el Betis per evitar encaixar una engruixada derrota. Una més.