ACB

Fent-se forts a casa

Lliga Endesa. Tercer triomf al seu pavelló de l’Andorra, que a poc a poc torna a ser el fortí de la temporada anterior. El cuer encaixa un 14-2 d’inici

La tercera. I, on si no?, a casa, on la temporada passada l’Andorra va crear un fortí. El cuer va donar rèplica només en el segon i tercer quarts contra un MoraBanc dominador del rebot (16 més) i amb un Blazic sublim (27 punts).

Gairebé sis minuts va trigar el cuer a aterrar a la Bombonera. Amb un 0/10 inicial en tirs de camp en uns primers minuts accelerats, el Betis es va trobar de seguida amb un 14-2 advers. La defensa andorrana, que arribava a puntejar tots els tirs amb molta activitat en les segones i terceres ajudes, hi va tenir molt a veure. També Blazic i Shurna, amb set punts seguits i dos triples, hi van dir la seva. Els de Quintana, inexistents al darrere, ja van fer prou maquillant el final del primer quart (21-13).

En el segon, els triples locals mantenien el marge, coincidint amb el debut de Copeland. L’exjugador de l’NBA va veure com Golubovic encapçalava la remuntada sevillana a la pintura (29-25 a l’equador del segon període). El temps mort de Peñarroya va posar ordre i contraatac amb un 7-0 (36-25). Però dos triples de Cruz i el talent físic de Boungou-Colo van ficar els de Quintana en el partit en el descans (40-37). Blazic, en la seva versió habitual, va carregar-se l’equip a l’esquena en la represa amb 14 punts gairebé seguits (60-47). Quintana havia d’aturar el matx forçat per l’exhibició de l’eslovè, amb la col·laboració de Walker.

Amb un +15, màxima diferència, i després d’un eslàlom de Fernández per tancar el període, l’Andorra va afrontar el darrer quart, que va arrencar amb un 12-2 i les esmaixades de Blazic i Karnowski, el qual va començar a construir una connexió amb Copeland. A partir d’aquí, poc va fer el Betis per evitar encaixar una altra derrota.

LA DADA

27
punts
va anotar Blazic, el millor del partit, en 22 minuts, amb tres triples inclosos
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)