FEB

Exigeixen el màxim al líder

EBA. El Quart, amb un gran Eric Jiménez (16 punts) en la primera part, porta al límit el rival, que sentencia en l’últim minut amb un triple

el masnou 72 quart 64

EL MASNOU:Esteves (7), Catalan (10), A. Valle (14), Gómez (12) i Ramon (12) –cinc inicial–; Olivares, Tomeu (5), F. Valle (5), Sánchez (3) i Fernández (4). 23/32 en tirs de dos, 6/22 en triples (2 A. Valle i Gómez, 1 Esteves i F. Valle) i 8/14 en tirs lliures. 28 rebots (7 Gómez), 16 assistències (5 A. Valle) i 91 de valoració (17 A. Valle i Gómez).QUART GERMANS CRUZ:Coderch (16), Campos (6), Sima (6), Martorell (2) i Vila (5) –cinc inicial–; Zniteka (2), Palol (2), R. Serra (4), M. Serra (5), Jiménez (16). 19/30 en tirs de dos, 7/24 en triples (4 Coderch, 2 Jiménez, 1 M. Serra) i 5/7 en tirs lliures. 27 rebots (10 Sima), 13 assistències (4 Vila) i 55 de valoració (14 Coderch).PARCIALS:17-20, 11-17 (28-37), 24-12 (52-49) i 20-15 (72-64).

A punt va estar el Quart Germans Cruz d’assaltar el Masnou, líder del grup, que va patir de valent fins a l’últim minut per doblegar els quartencs. I és que la defensa dels exteriors visitants va col·lapsar en la primera meitat els dos anotadors locals: Albert Valle i Toni Gómez. El 28-37 del descans era un gran botí, gràcies a la bona concentració a darrere del Quart i als punts a davant d’un inspiradíssim Eric Jiménez (16 al final del partit). En la segona meitat tot es va igualar quan els locals van insistir d’inici en el joc interior. Catalan va aprofitar la baixa de Montalat per fer mal a la pintura. L’equip es va desconnectar en els dos darrers minuts del tercer període, i en l’últim el final d’infart estava cantat. En el darrer minut i amb un punt de marge per al Masnou, un triple de Toni Gómez va sentenciar el partit.