FCBQ

L’Arbúcies rendibilitza una gran primera part

CABRERA 63 arbúcies 67

CABRERA:Marín (15), Andreu (2), Ros (12), Villagrasa (2), Viñallonga (4) –cinc inicial–; Vives (10), Martínez, González (2), Cuadrado (4), Bernabeu (10). 8 triples: 4 Ros, 2 Bernabeu, 1 Vives i Marín. 5/7 en tirs lliures. 21 faltes.ARBÚCIES:Sánchez (2), Grau (15), Masnou, Pires (10), Juvanteny (10) –cinc inicial–; Vilaginés (4), Noguera (3), Vilà (18), Román (3), Auladell (2), Noguer. 2 triples: 2 Vilà. 11/17 en lliures. 11 faltes.PARCIALS:13-18, 20-17, 17-18, 12-16.COMENTARI:Triomf de l’Arbúcies en un partit dominat des de l’inici pels visitants, que gràcies a un joc coral i sortides al contraatac va arribar a disposar de 16 punts d’avantatge en el segon quart. Dos triples locals abans del descans van tornar a posar el conjunt local dins el partit després que l’Arbúcies malbaratés diverses ocasions der deixar-lo gairebé sentenciat. En la represa, el Cabrera ho va intentar amb més cor que cap i l’Arbúcies va contenir-lo amb un joc no gaire lúcid però efectiu.