FCBQ

L’Escala, sense opcions contra la Bisbal

L’ESCALA 56 LA BISBAL 79

L’ESCALA:Esponella (15), Castellanos (2), Martí (4) , Usan, Alonso (4) –cinc inicial–; Quintana (7), Cantenys (15), Ferrer (2) i Martini (7). 5 triples: 3 Esponella i 1 Martini i Quintana. 11/18 en tirs lliures. 16 faltes.SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET:Estruch (2), Castillo (4), Terradas (5), Mateu (6), Poch (16) –cinc inicial–; Oliva (12), Odena (2), Candelario (13), Castelló (3), Barrasa (11), Yepes (3). 5 triples: 2 Candelario i 1 Yepes, Terradas i Castelló. 8/12 en tirs lliures. 23 faltes.PARCIALS:21-33, 10-18, 12-13 i 13-15.COMENTARI:L’Escala va encaixar la sisena derrota de la temporada, en perdre contra la Bisbal. El matx va començar amb els atacs imposant-se a les defenses. De fet, el primer període va acabar amb un 21-33 en el marcador. En el segon quart, els locals tampoc van poder frenar l’atac bisbalenc i en el descans ja perdien de vint (31-51). En els dos últims quarts les forces es van igualar. Tot i així, la Bisbal no va veure perillar la victòria en cap moment.