FCBQ

L’Arbúcies guanya amb un triple a trenta segons del final

ARBÚCIES 65 SARRIÀ 63

ARBÚCIES:Juvanteny (6), Sánchez (4), Vilà (11), Grau (8), Pires (12) —cinc inicial—; Vilaginés, Román (7), Noguera (2), Auladell (12), Noguer (2), Masnou (1).5 triples: 3 Vilà, 1 Pires i 1 Grau. 14/25 en tirs lliures. 15 faltes personals.ESCOLAPIS SARRIÀ:Pacreu (10), Costa (2), Alet (16), Saura (2), Cruylles (7) —cinc inicial—; Silva (6), Pascual (6), Mejias (4), Martínez, Roures, Ninot (10). 2 triples: 1 Pacreu i Aulet. 11/18 en tirs lliures. 23 faltes personals.PARCIALS:13-10, 14-15, 18-17 i 20-21.COMENTARI:Partit molt igualat que va acabar amb la victòria de l’Arbúcies per 65-63. Al llarg dels 40 minuts que cap dels dos equips va ser capaç d’escapar-se en el marcador, tot i que tots dos van anar al davant. En descans, els locals guanyaven per només dos punts (27-25). En la represa, el matx va seguir molt igualat i completament obert. De fet, no va ser fins als instants finals que es va decidir el partit, gràcies a un triple de l’Arbúcies que va establir el 65-63 definitiu.