ACB

Toca ja estrenar-se

Lliga Endesa. El MoraBanc visita Sant Sebastià en una gran ocasió per guanyar per primer cop a domicili (0-5)

El MoraBanc toparà amb un vell conegut com és Daniel Clark, exjugador andorrà, i amb l’MVP de la lliga ACB d’enguany, Henk Norel. Els dos equips estan empatats a la classificació i els de Sant Sebastià volen aprofitar el factor pista, on s’han fet forts aquest curs. També hi són els catalans Dani Pérez, Joan Pardina i Miquel Salvó, que estan jugant de manera descarada. El MoraBanc ha viatjat amb Jankovic, tot i no haver entrenat cap dia, i amb Shurna, però caldrà veure què pot aportar, perquè surt de la baixa. Chris Copeland, amb un problema al dit de la mà esquerra, és dubte.

El referent ofensiu del MoraBanc Jaka Blazic assegura que el moment de guanyar a domicili ja ha arribat: “Ja és hora que guanyem fora de casa, estem millor i estem millorant; l’equip ha estat a prop de guanyar a fora més d’una ocasió i potser el que ens fa falta és tenir més consistència durant un partit sencer, perquè hem tingut trams de partit molt bons barrejats amb altres de dolents.” El tècnic Joan Peñarroya avisa del perill del Delteco Guipúscoa: “Ha aconseguit una cosa molt difícil, que és que tots els jugadors tinguin molt clara la feina que han de fer i que estiguin amb molta confiança. Visitem un equip que està en un gran moment de forma i que juga en un pavelló amb unes característiques especials, perquè acostuma a ser molt fred.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)