Eurocopa

Guanyar per continuar en la cursa

Eurocopa. El MoraBanc Andorra, que si perd podria quedar eliminat, busca la tercera victòria consecutiva

El MoraBanc Andorra ha fet els deures des que va perdre a Kazan (89-80) i va quedar al llindar de l’eliminació i ha derrotat de manera consecutiva el Torí (83-77) i el Cedevita (78-71) a la Bombonera. D’aquesta manera continua immers a ple pulmó en la cursa per accedir al Top-16, però per primera vegada l’equip de Joan Peñarroya surt a competir sent conscient que l’eliminació matemàtica és una de les possibilitats al final de la jornada.

Per tal que no sigui així i els comptes continuïn sobre la taula, el MoraBanc (3-5) necessita guanyar el Levallois (1-7) aquest vespre (20.45 h) o, en cas que no ho faci, que el Torí (4-4) no superi el Darussafaka (7-1). Això és així perquè amb els italians els tricolor tenen els duels directes empatats, tant en victòries (1-1) com en punts –triomf i derrota per sis punts de diferència–. Ara bé, si els de Luca Banchi són capaços de derrotar el Darussafaka –els turcs ja estan classificats i matemàticament també són primers de grup–, al MoraBanc només li valdrà guanyar per no quedar eliminat. En la darrera jornada, el Torí rebrà l’Unics (5-3) i els tricolor, el Darussafaka.

Dinàmiques

A més de no tenir matemàticament cap possibilitat, el Levallois enguany està fent figa a casa. En la lliga hi ha jugat set vegades i només ha estat capaç de vèncer dos cops, i en l’Eurocopa acredita un 1-3 de balanç –això sí, ha cedit sempre per deu o menys punts–. La dinàmica dels parisencs davant dels seus aficionats s’encreuarà amb la dels andorrans lluny dels Pirineus, uns resultats també molt magres: cap triomf en l’Eurocopa (0-4) i només un en la lliga (1-5).

3
triomfs
del Levallois a casa aquesta temporada: 1-3 (Eurocopa) i 2-5 (lliga).
És un partit molt important si volem accedir a la següent eliminatòria. En les darreres setmanes ho han fet molt bé
Joan Peñarroya
Podem guanyar i ho hem de fer, tot i saber que no serà fàcil perquè a casa seva és un equip molt complicat
Andrew Albicy
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)