Eurocopa

L’Olympiacòs, a cinc punts de l’Uni

Eurocopa. Les gregues, favorites, han de remuntar el 59-55 al Sepsi si volen jugar l’eliminatòria de 16

El 72-78 amb el TTT Riga en la tercera jornada de la fase regular de l’Eurocup és l’únic partit que ha perdut l’Olympiacòs aquest curs a casa. I és, la fortalesa a casa, l’argument de les gregues per capgirar avui (17 h) l’eliminatòria prèvia a la de 16 en què l’Spar Citylift espera rival (4 de gener en pista contrària i 11 de gener a Fontajau). El Makis Lioukas, doncs, serà l’escenari on es resoldrà el duel entre l’Olympiacòs i el Sepsi, ara favorable a les romaneses després del 59-55 d’avui fa una setmana. Les hel·lenes tenien el partit controlat amb un marge de 8 a 7:35 del final (45-53), però una apagada anotadora –cinc minuts sense encistellar, per fer la darrera en el 53-55 i un 1/11 en tirs de camp en aquest tram final– va permetre al 23è equip del rànquing, el romanès, sortir amb un marge de 4 punts avui al Glyfada.

“És el segon partit contra un equip que ens coneix. I ho sabem bé”, va dir el tècnic de l’Olympiacòs, Kostas Mishas, que apuntava el control a les jugadores importants del Sepsi, les exteriors Nicole Webb i Tyaunna Marshall, com un factor clau. La transició i el control de l’u contra u són els maldecaps de l’entrenador grec: “Hem de mantenir l’atenció en la defensa individual.” “Pel que fa a nosaltres, espero ser més agressiu, no perdonar les cistelles fàcils i tenir concentració i eficiència”, són les premisses que donarà avui Mishas a les seves jugadores, a qui va dir que demanaria paciència perquè “cap partit es decideix al primer minut”.

L’exjugadora de l’Uni Girona Olga Chatzinikolaou (5 punts i 3 rebots en 26 minuts en el partit al Sepsi Arena) també va parlar, en la prèvia del partit d’avui: “És un partit sense demà per a nosaltres. Crec que estem molt preparades i espero que no repetirem els errors que vam cometre a Romania”, va dir l’alera, que la temporada 2013/14 va acreditar 6,6 punts i 6 rebots en 22 partits a Girona, on espera tornar a jugar l’11 del mes que ve: “No volem res més que la classificació i farem tot el possible per aconseguir-ho.” “Crec que la defensa serà la clau. En l’anada vam cometre massa errors i hem de frenar els seus punts forts”, va afegir-hi Chatzinikolaou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)