Eurolliga

Bàsquet

Eurolliga

De més a menys

Sense Pressey. Sito Alonso recorre a Pau Ribas de segon base, que s’acaba diluint, com tot l’equip

La decisió de Sito Alonso i el seu cos tècnic de deixar ahir Phil Pressey fora de l’acta li va tornar a donar pes a l’equip. De fet, Pau Ribas va estar al parquet 21:55, més que en els tres partits anteriors junts. Entre les visites al CSKA i al Madrid, i contra el Fenerbahçe, ho havia fet 18:42. Un exemple més de les anades i vingudes del tècnic, que no troba la manera de tenir solidificada una rotació i fa l’efecte que va perdent jugadors pel camí.

Desinflant-se

El que havia fet en fases puntuals durant el curs, ahir estava ja clar des del minut zero. Va saltar a la pista amb un -5 (16-21) i tot el que va fer en els últims 2:52 de primer parcial va ser positiu: assistència a Hanga per completar un contraatac i ell, culminant-ne un altre després de robar una pilota a Nedovic en primera línia. Aquestes primeres accions, on també va oferir bon to defensiu, li van donar confiança i, just abans de descansar, va anotar un triple frontal i va donar una assistència a Sanders per col·locar el Barça Lassa al davant, per primer cop, des del 3-0 inicial (31-30, 15’).

No tornaria en pista fins superat l’equador del tercer quart i amb el seu equip encara al davant (61-59). El seu retorn va coincidir en una fase en què els blaugrana no s’estaven trobant còmodes i la falta de fluïdesa va animar Sito Alonso a recuperar Heurtel i ubicar Pau Ribas en la posició d’escorta. Llevat dels últims 32 segons –Vezenkov va substituir el badaloní–, tots dos estarien els últims onze minuts jugant junts. Tot i que una de les primeres accions va ser un triple de Ribas amb assistència d’Heurtel, van acabar com l’equip. Rendits a l’Unicaja i marxant del parquet capcots i buscant explicacions que no troba ningú del que li està passant a l’equip.

Primer quart (24-26)
Punts 2
Tirs de 2 1/1
Assistència 1
Recuperació 1
Faltes rebuda 1
Valoració 5
Minuts 2:52
Segon quart (21-18)
Punts 3
Triples 1/2
Assistència 1
Valoració 3
Minuts 5:04
Tercer quart (19-22)
Punts 3
Triples 1/1
Pilota perduda 1
Valoració 1
Minuts 4:31
Últim quart (19-24)
Punts 2
Tirs de 2 0/1
Triples 0/1
Tirs lliures 2/2
Falta rebuda 1
Valoració 1
Minuts 9:28
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)