Eurocopa

L’Herbalife bada i acaba quart de grup

Eurocopa. Els canaris seran l’únic equip de la Lliga Endesa en el Top 16 que arrenca dimecres vinent

L’Herbalife Gran Canària va tancar ahir la primera fase de l’Eurocopa badant, perdent després de tres pròrrogues contra l’Asvel (128-129) un partit que dominava 75-61 al final del tercer quart. Amb la desfeta els canaris van acabar quarts del seu grup i han quedat enquadrats amb el Darussafaka, el Galatasaray i l’Alba Berlín d’Aíto García Reneses. en el Top 16. En canvi, els de Luis Casimiro, que seran l’únic representant de la Lliga Endesa en el Top 16, haurien estat primers en cas de vèncer i se les haurien vist amb l’Unics, el Reggio Emilia i el Llemotges. Oriol Paulí va acabar amb 12 punts i 5 rebots. Roberson, pels francesos, en va fer 42 amb 11/16 triples, tots després del descans. De la resta de partits de l’última jornada, a remarcar la classificació del Buducnost que alhora va descartar el Lietkabelis derrotant-lo per 76-62 amb 10 punts de l’exjugador del Sant Josep de Girona i el Prat Joventut Zoran Nikolic.

El Top 16 arrencarà dimecres de la setmana vinent i s’allargarà fins al 7 de febrer, sis jornades en les que els dos primers classificats de cada grup accediran als quarts de final –eliminatòries al millor de tres partits que es jugaran entre el 6 i el 14 de març–.

Grup E
Darussafaka Turquia
Galatasaray Turquia
Alba Berlín Alemanya
Herbalife Espanya
Grup F
Bayern Munic Alemanya
Lietuvos Rytas Lituània
Zenit St. Petersburg Rússia
Torí Itàlia
Grup G
Lokomotiv Kuban Rússia
Trento Itàlia
Cedevita Croàcia
Buducnost Montenegro
Grup H
Asvel França
Unics Kazan Rússia
Reggio Emilia Itàlia
Llemotges França
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)