FEB

Remuntada en un últim quart trepidant

LEB Plata. El Martorell fa 25 punts en els últims 4:39, liderat per Guirao (30 punts)

MARTORELL 95 ZAMORANO 89

CB MARTORELL:Mabior (4), Homs (8), Diop (3), Jofresa (5), Guirao (30); Mazaira (7), González, Brià (5), Bernadí, Real (15) i Khalaf (18). 19/42 de 2, 12/26 de 3 (5 Guirao, 2 Real i 1 Mazaira, Homs, Brià, Diop i Jofresa), 21/23 tirs lliures, 40 rebots (9 Homs), 17 assistències (5 Guirao) i 109 de valoració (37 Guirao).QUESO ZAMORANO:Méndez (21), Hernández (16), Arriaga (4), Ervin (12) i Iza (4); Cardito (3), Libroia (5), Hansen (20) i Veenstra (4). 16/34 de 2, 11/30 de 3 (6 Hansen, 2 Méndez i 1 Cardito, Libroia i Hernández), 24/28 tirs lliures, 26 rebots (9 Iza), 16 assistències (5 Libroia) i 85 de valoració (21 Hernández).PARCIALS:22-22, 9-18, (31-40), 25-24 (56-64), 39-25 (95-89).COMENTARI:Victòria importantíssima del Martorell en la lluita per la permanència. Tot el partit a remolc fins que, en un últim quart de bogeria, els catalans van remuntar fent 39 punts amb Guirao estel·lar (13 punts amb 11/11 tirs lliures en els últims quatre minuts i mig) i Khalaf (12 punts en el quart) fent molt mal a dins. A remolc des del segon quart, el Martorell va entrar en l’últim període vuit punts a sota (56-64), que van ser deu (70-80 a 4:39) quan, després d’un temps mort, tot va canviar. El Martorell va revolucionar el partit i va anotar 25 punts en els últims quatre minuts i mig. Guirao va ser un ganivet i treia falta de cada penetració. Va arribar el primer empat (a 83) amb dos tirs lliures del base (30 punts amb 5/7 triples i 11/11 tirs lliures), i el primer avantatge des del quart inicial (86-85) amb un triple d’Albert Homs a 1:25 del final. Abatut, desconcertat i superat en el rebot, el conjunt de Zamora no va tenir esma.