Eurocopa

Correctiu a Aíto

Eurocopa. En el retorn del tècnic a Las Palmas, l’Herbalife es desfà de l’Alba en el debut en el Top 16. En el grup B, el Torí sorprèn el Bayern

Grup E

1a jornada

Herbalife - Alba Berín

100 - 81

Galatasaray - Darussafaka

18.15 h

Grup F

1a jornada

Torí - Bayern

90 - 76

Lietuvos Rytas - Zenit

18 h

Grup G

1a jornada

Buducnost - Lokomotiv K.

18.45 h

Trento - Cedevita

20.30 h

Grup H

1a jornada

Reggio Emilia - Llemotges

87 - 54

Unics - Asvel

17 h

L’Herbalife no estava en el seu millor moment. Des de la victòria contra el Barça Lassa al Palau del 17 de desembre, havia perdut quatre partits consecutius entre les dues competicions. Ahir, en el debut en el Top 16, va recuperar les sensacions coincidint amb el retorn d’Aíto –va dur els canaris a la final del 2015 contra el Khimki, que la perdria–, ara com a tècnic de l’Alba de Berlín.

Des del principi, el combinat local va ser el que va marcar la pauta i, ja entrat el tercer quart, va arribar a disposar de +28 (66-38, 23’). Tot i una reacció alemanya, l’Herbalife no es va despistar i va acabar assolint un bon marge, pensant en average. El retorn a l’equip d’Oliver –8 punts, 7 assistències i cap pilota perduda en 14:04– també ha injectat serenor a un equip amb cinc jugadors en dobles dígits d’anotació amb Mekel (19 i 6/9 en tirs de camp) com a màxim anotador. Per als alemanys, Stefan Peno va fer 2 i 4 assistències. Encara no va jugar ahir Nico Brussino, fitxatge confirmat fa un parell de dies. L’aler argentí (2,01m, 1993) és el relleu de McKissic i, fins ara, estava jugant a l’Erie Bay Hawks, on acreditava 9,4 punts, 5,8 rebots i 3,6 assistències a la G-League.

Sané brilla

El pivot francès, pretès pel MoraBanc, va acabar amb 13 punts (3/4 en triples), 5 rebots, 4 faltes rebudes i 23 de valoració en gairebé 20 minuts, contra el Llemotges. Avui se li acaba el contracte i ha de decidir si es queda a Itàlia o marxa cap al Principat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)