FEB

Bàsquet femení

Dilluns, sorteig de copa

Lliga Femenina. L’Spar Citylift Girona passa directament a semifinals però, com un any enrere, no té garantit evitar l’Avenida fins a la final

Dilluns es farà a l’Ajuntament de Saragossa el sorteig de la copa (del 19 al 21 de gener) amb la participació de l’Avenida, l’Spar Citylift Girona, el Ferrol, el Mann Filter, el Guipúscoa i l’Snatt’s Sant Adrià. Els quatre últims jugaran divendres i l’Avenida i l’equip gironí n’estan exempts però, en contrapartida i com ja va passar el 2017 a Girona, no són caps de sèrie en semifinals, de manera que s’hi podrien enfrontar. I, vist amb un punt de malícia, si un any enrere convenia que no fossin rivals fins a la final per garantir l’entrada a Fontajau, ara, amb els 10.000 seients del Príncipe Felipe esperant, el que convé és veure el Mann Filter a la final.

També es coneixen els horaris, que no tenen res a veure amb els de Girona. La final torna a la franja matinal (diumenge a les 12), les semifinals seran dissabte a les 12 i a les 4 de la tarda i els partits de divendres es programen a 2/4 de 7 i a 3/4 de 9, pendents de confirmació per televisió. En qualsevol cas, els partits que pugui jugar el Mann seran sempre els últims, tant divendres com dissabte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)