ACB

El MoraBanc s’allunya de la Copa

Lliga Endesa. La classificació es complica i molt després d’una actuació decebedora durant 27 minuts de partit davant el Burgos, tot i la remuntada final

El MoraBanc Andorra ha perdut moltes opcions de ser-hi a la propera Copa del Rei després de caure derrotat a casa davant el cuer (91-99), el Burgos, en un partit en què durant 27 minuts ha mostrat una alarmant apatia defensiva.

El conjunt andorrà, amb moltes baixes en el joc interior, ha afrontat l’inici amb quatre baixos –Jankovic de 4–. Un ‘small ball’ que ha funcionat fins al minut set (19-12). A partir d’aquí i coincidint amb el debut de Sané la tensió competitiva local ha desaparegut totalment. Un parcial de 2-20 en set minuts (21-32 al minut quatre del segon quart) ha girat el partit.

Les diferències han arribat als 14 punts al descans (36-50), amb Jenkins anotant amb facilitat i Saiz dominant la pintura, i als 19 al tercer (55-74) i quart període (64-83 a vuit minuts pel final). Amb 72-88 a sis minuts pel final, una reacció de caràcter a ficat en partit als de Peñarroya (89-92). Però un triple de López a 36 segons del final ha decidit el triomf del Burgos.