FCBQ

Creu per al Bisbal en un final d’infart

Primera catalana. El triple guanyador de Castelló surt de la cistella en l’últim segon

bisbal 63 ramon llull 65

SOL GIRONÈS BISBAL:Soler, Oliva (12), Frau (6), Òdena (12), Castelló (6) –cinc inicial–; Estruch (2), Terrades (2), Ramírez, Poch (8), Barrasa (15), Yepes. 4 triples: 2 Òdena, 1 Castelló i Barrasa. 13/22 en tirs lliures. 20 faltes personals.RAMON LLULL:Vázquez (13), Cavero (3), Cesari (6), Tinah (6), Gilabert (4) –cinc inicial–; Romero, Castel, Rozas (2), Prados (10), Torrosa (8), Díaz (3), Vila (10). 6 triples: 2 Cesari, Vila, i 1 Prados i Díaz. 13/17 en tirs lliures. 24 faltes.PARCIALS:18-15, 16-20, 11-12 i 18-18.COMENTARI:Derrota en l’últim segon del Bisbal, que va saber jugar molt bé les darreres accions però no va tenir sort en l’últim tir. Abans, tots dos equips van protagonitzar un partit força igualat. A cinc minuts del final els visitants es van posar set punts a dalt (56-63). Va ser Barrasa qui va remuntar amb set punts seguits i forçant l’empat. Cavero va avançar el seu equip a vuit segons (63-65), i en l’últim, el triple alliberat de Castelló no va entrar de miracle.