FEB

L’Snatt’s Sant Adrià porta el Mann al límit però acaba perdent (62-73)

Bàsquet. La copa. L’equip aragonès serà el rival de l’Spar Citylift Girona en la semifinal de demà a la tarda. L’altra la jugaran el Perfumerías Avenida i el Guipúscoa

L’Snatt’s Sant Adrià ha estat 38 minuts qüestionant la jerarquia un cop més i portant el Mann Filter a un esforç suprem per remuntar un partit que ha tingut coll amunt molts minuts. Al final, però, les aragoneses han imposat el seu ofici i han guanyat per 62-73. Seran el rival de l’Spar Citylift Girona en la segona semifinal de copa, demà a les 16 h. La primera semifinal del dia la jugaran (a les 12) el Perfumerías Avenida i el Guipúscoa, que s’ha desfet del Ferrol per 61-79.

El Sant Adrià ha jugat més fresc en el primer quart però només n’ha tret un avantatge ínfim (23-19), que ha perdut en el segon quart perquè el Mann ha continuat sumant des del tir lliure i ha tingut moments de fluïdesa (39-40). L’equip lila va continuar castigant les pèrdues del Mann (49-43) però quan el tècnic local ha prescindit de les interiors pures el seu equip ha pogut córrer i ha capgirat el resultat (51-54) en els moments més problemàtics del Sant Adrià. En l’últim quart el Mann ha trobat vies d’anotació en la transició (55-61, 33’). Ha tornat al partit el Sant Adrià (60-61) però poc a poc, i ja amb Pascua fixant la defensa interior catalana, el Mann ha tret profit de la circulació de pilota i un triple d’Ocete, a 2:12 del final, ha fet impossible el somni (60-68). Riley ha sumat 13 punts i en el Mann han destacat Abalde (17) i Barbee (14 i 12 rebots)