Eurocopa

L’Spar Citylift Girona apallissa el Ragusa i s’acosta als quarts (85-61)

Bàsquet. Eurocopa. Ha trinxat el partit en un tercer quart formidable (23-6) i una efectivitat sensacional des del triple (10/19)

L’Spar Citylift Girona ha fet un pas de gegant cap als quarts de final de l’Eurocopa en vèncer per 85-61 el Ragusa. Queda la tornada i és a Sicília, però l’equip ha demostrat haver deixat mentalment enrere la derrota en la final de copa i ha fet miques el rival en el tercer quart, i en l’últim ha viscut del triple per mantenir un màxim avantatge que ha arribat a ser de 26 punts (70-44). Mendy (16), Buch (14), Traoré (14) i Evans (10 punts i 11 rebots) han brillat.

L’Uni no ha trobat el seu lloc a la pista en el primer quart, ni tampoc vies d’anotació còmodes (11-15). Les gironines han canviat la cara en el segon quart i, liderades per Mendy, han capgirat el resultat (parcial de 14-0 i 30-22) però el Ragusa ha aturat el cop i s’ha arribat a la mitja part amb intercanvi de triples (40-34).

En el tercer quart l’Uni ha sublimat el seu joc i amb una defensa excelsa i un atac amb una varietat de recursos i un encert brutal ha triturat el conjunt sicilià (parcial de 23-6 i 63-40).

El Ragusa ha minimitzat danys en l’últim quart gràcies a una defensa zonal que tampoc li ha permès aturar el ruixat.