Eurocopa

L’Herbalife es classifica

Eurocopa. Els punts de Marcus Eriksson (20) i Gal Mekel (12) permeten als canaris derrotar l’Alba 72-75 i assegurar-se un lloc en el “play-off”

L’Herbalife Gran Canària va refer-se ahir de l’ensopegada de fa set dies a casa contra el Galatasaray i va classificar-se per al play-off de quarts de final derrotant l’Alba per 72-75.

En la primera meitat els canaris van estar molt desencertats (11/31 tirs i 10 pilotes perdudes) i van arribar al descans dins del partit (35-27) gràcies al rebot ofensiu (9 punts) i als triples (3) de Marcus Eriksson. Tot el desafinament mostrat fins aleshores va desaparèixer en el tercer període, en què, molt més agressius en totes dues cistelles, els de Casimiro van anotar 31 punts (11 més d’Eriksson). Amb 56-58 entrant en l’últim quart i amb la iniciativa recuperada, tot i perdre momentàniament el ritme (61-58) va ser des de la defensa que l’Herbalife va alçar els pilars del triomf (62-67, 35’) perquè al davant, amb l’empenta local i la importància del moment, l’equip va empetitir-se. Però Mekel, amb quatre punts en l’últim minut (del 70-71 al 70-75 a dotze segons), li va assegurar el triomf.