Eurocopa

L’Spar Citylift Girona, a quarts

Bàsquet. Eurocopa. Ha controlat sempre el partit a la pista del Ragusa (72-78) sense necessitat de fer valer el +24 de l’anada

L’Spar Citylift Girona s’ha classificat per als quarts de final de l’Eurocopa en guanyar a la pista del Ragusa per 72-78. L’equip gironí ha mantingut el partit sempre sota control, conscient que el 85-61 de l’anada era un coixí formidable. Nádia Colhado ha acabat amb 18 punts i Shante Evans amb 16.

El Ragusa només ha tingut una petita escletxa per l’esperança a l’inici (8-2) però quan l’Uni s’ha posat a defensar i ha trobat l’encert de Colhado i des del triple, ho ha capgirat (15-21). Ha tingut nou punts d’avantatge (19-28) però a la mitja part les sicilianes han capgirat el resultat (38-35). En la segona meitat Colhado ha continuat marcant la pauta i quan s’ha hagut de retirar per un cop al cap ha pres el relleu Evans. El Ragusa no ha pogut ni lluitar per la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)