Eurocopa

L’Spar Citylift Girona, contra l’històric Galatasaray en els quarts

Bàsquet. Eurocopa. L’exquip de Núria Martínez i Astou Traoré jugarà la tornada a Fontajau el 8 de març. L’anada, a Istanbul, el dia 1

El Galatasaray serà el rival de l’Spar Citylift Girona en els quarts de final de l’Eurocopa segons el sorteig que s’ha fet aquest migdia a la seu de FIBA Europa. L’anada es disputarà a Istanbul l’1 de març i la tornada, a Fontajau, en principi el dia 8. Les altres eliminatòries són Nadejda-Avenida, Mersin-Venècia i Villeneuve d’Ascq-Hatay, amb la tornada a la pista dels equips esmentats en segon lloc.

El Galatasaray és un dels equips que ha quedat eliminat de l’Eurolliga. Ha acabat cinquè del gruup A (6-8) rere el Kursk (14-0), el Sopron (10-4), el Praga (8-6) i el Bourges (7-7) però fins l’última jornada va tenir possibilitats d’entrar als quarts de l’Eurolliga. A la lliga turca no està gens ben classificat (vuitè, amb 8-8) però té una plantilla de potencial enorme.

El Galatasaray és un vell conegut de dues jugadores de l’Uni. Astou Traoré hi va jugar la temporada passada i Núria Martínez, les dues anteriors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)