NBA

Bàsquet

NBA

Vuitena seguida dels Jazz

NBA. Els de Utah no necessiten la millor versió de Ricky (6 punts i 7 assistències) per confirmar-se com l’equip més en forma de la lliga

La jornada

Pistons - Clippers

95 - 108

Sixers - Pelicans

100 - 82

Hawks - Cavs

107 - 123

Celtics - Pacers

91 - 97

Heat - Bucks

91 - 85

Rockets - Nuggets

130 - 104

Jazz - Hornets

106 - 94

Bulls - Twolves

114 - 113

Kings - Blazers

100 - 118

Els Jazz de Ricky Rubio continuen intractables i amb el play-off al cap. Els de Utah van superar sense patiments els Hornets i sense la millor versió del base del Masnou, que va acabar amb 6 punts, 2 rebots i 7 assistències. Els màxims anotadors van ser Michell (25) i l’exjugador del Barça Ingles, que està en un moment dolç de joc. A Boston els Celtics van topar amb uns Pacers que continuen amb pas ferm amb un Oladipo estel·lar (35 punts) i en un dia discret d’Irving (21). Però el nom propi de la nit el vam trobar en el duel a Sacramento, on els Blazers es van passejar amb un Lillard impressionant que es va enfilar als 50 punts amb 8/13 triples. El millor partit, però, es va viure a Chicago, on els Bulls es van imposar als TWolves en un final frenètic i amb un cara a cara espectacular entre LaVine (35 punts) i Butler (38). A 18 segons del final i 111-113, LaVine va rebre una falta llançant un triple i va anotar els tres tirs lliures del triomf. Towns i Butler van errar després els tirs de la victòria. Els Rockets de Harden (28 punts) no van ni despentinar-se per superar els Nuggets, mentre que els revolucionats Cavs, amb Korver de líder (30), van vèncer a Atlanta. LeBron va acabar amb un triple doble (22+12+19).

Wade torna a casa

L’escorta, que el darrer dia de traspassos va ser enviat de Cleveland a Miami, va col·laborar a la victòria dels Heat contra els Bucks amb 3 punts i 2 assistències. Dwyane Wade va ser ovacionat en la presentació. El millor fou Tyler Johnson (19 punts). Van ser inútils els 35 punts d’Antetokoumpo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)