FEB

Un tercer quart per oblidar

EBA. El mal percentatge en triples (3/22) i en tirs lliures (12 fallats) no ajuden en un partit en què el Quart hauria pogut forçar la pròrroga

SANT JOSEP 68 quart 64

SANT JOSEP DE BADALONA:Blat (17), François (4), Ruiz (14), Bagues (5) i Truss (16) –cinc inicial–; Fons (4), Sánchez (5), García, Boja (1), Rosell, Prior (2), Holland. 23/49 en tirs de dos, 2/17 en triples (Bagues i Truss) i 16/23 en lliures. 37 rebots (11 Truss), 9 assistències (3 Blat) i 54 valo. (18 Ruiz i Truss).QUART GERMANS CRUZ:Camós (5), M. Serra, Martorell (4), Vila (15) i Montalat (9) –cinc inicial–; Zniteka (6), Palol, R. Serra, Coderch (2), Sima (12), Jiménez (11), Agustí. 22/44 en tirs de dos, 3/22 en triples (Sima, Jiménez i Vila), 11/23 en tirs lliures. 35 rebots (12 Vila), 5 assistències (Coderch, Camós, Jiménez, Martorell i Vila) i 50 valoració (22 Vila).PARCIALS:18-15, 10-17 (28-32), 19-13 (47-45) i 21-19 (68-64).

El flamant campió de la Lliga Catalana no va poder allargar les seves bones sensacions divendres en la lliga, ja que va caure a Badalona. Els de Carles Ribot van estar a punt de guanyar un partit en què els 12 tirs lliures van fer mal, ja des de l’inici, un primer quart en què els locals van dominar. Sima va protagonitzar la reacció en el segon període, en què l’equip va estar molt sòlid (28-32 en el descans). Els problemes van arribar després de la represa. Una enganxada entre Jiménez i Bagues va provocar la desqualificant del segon. La baralla es va contagiar a les banquetes, i va acabar amb la desqualificació de Sima. El resultat va ser un 12-0 per a un Quart descentrat, que també va rebre dues tècniques. Els de Ribot van tenir la força de ficar-se en el partit en el darrer període, amb Montalat amb problemes físics, i fins i tot tenint la darrera possessió per empatar. Però no hi va haver sort.