FCBQ

L’Escala encadena la tercera derrota seguida contra un rival directe i entra en zona de descens

L’ESCALA 58 RAMON LLULL 80

L’ESCALA:Esponellà (21), Ferrer (2), Martí (15), Parella (1), Alonso (4) –cinc inicial–; Quintana (10), Boch (2), Martini (3), Costey, Mitjanes. 4 triples: 3 Esponellà i 1 Martini. 7/12 en tirs lliures. 20 faltes personals.RAMON LLULL:Vázquez (8), Romero (19), Cavero (9), Espinosa (8), Gesari (2) –cinc inicial–; Rozas (5), Padrós (10), Torroja, Díaz (8), Vila (5), Gilabert (6). 9 triples: 3 Romero, Padrós 3, 1 Vila, 1 Rozas i 1 Cavero. 11/15 en tirs lliures. 13 faltes personals.PARCIALS:13–12, 17–24, 14–21 i 14–23.COMENTARI:L’Escala va perdre de forma clara a casa. Després d’un primer quart igualat, els escalencs van veure com el Ramon Llull posava una marxa més i va capgirar el resultat per arribar al descans amb avantatge (30–36). En la represa, els locals no van igualar el ritme de joc barceloní i aquests ho van aprofitar per escapar-se en el marcador gràcies a un gran encert tant de dos com de tres. L’últim parcial va ser intranscendent, els empordanesos no van reaccionar i el Ramon Llull va jugar de manera còmoda –deu dels onze jugadors visitants van anotar– fins al xiulet final.