FEB

Colhado renova per un any més

Lliga Femenina. L’Spar Citylift Girona s’assegura la continuïtat del puntal del seu joc interior

Nádia Colhado (1,93, 1989) jugarà amb l’Spar Citylift Girona fins al 2019. El club i la pivot de Marialva (Brasil) han decidir ampliar el contracte aprofitant la setmana d’aturada per la finestra FIBA, que la jugadora brasilera va aprofitar per anar a casa seva. Malgrat tot, hi va haver espai per tancar l’acord.

Seguint els cànons del bàsquet clàssic, si un equip es construeix al voltant d’una base i una pivot de primera fila, l’Uni té mitja feina feta per a la temporada vinent. A mitjan novembre es va assegurar la renovació de Núria Martínez –en aquest cas, fins al 2020– i ara acaba de tancar per una temporada la d’una de les interiors de referència de la Lliga Femenina.

Tot això ha estat possible en el context d’estabilitat econòmica que ha aconseguit el club. No es pot obviar que les dues jugadores amb contracte ampliat són peces buscades per clubs amb possibilitats econòmiques superiors a les de l’Uni i, per tant, la seva continuïtat té un preu que el club ha pogut assumir. No és casual que la catalana i la brasilera siguin les dues jugadores més utilitzades per Èric Surís.

Colhado acredita 12,7 punts (56% de 2 i 63% en tirs lliures), 8,7 rebots i 16,1 de valoració en 25,1 minuts. En l’Eurocopa gairebé calca les estadístiques (13,0 punts, 8,8 rebots i 13,9 de valoració en 23,4 minuts). Va començar la temporada justa de forma per culpa de l’operació a la mà que li va impedir jugar en la WNBA a l’estiu, però ara mateix està en el millor moment i ha afegit el seu característic i efectiu tir de quatre metres al repertori habitual al pal baix.

L’estabilitat del club ha permès tancar aquesta operació i la de Núria Martínez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)