FCBQ

L’Arbúcies tanca el triomf amb ofici des del tir lliure

ARBÚCIES 72 MONTGAT 68

ARBÚCIES:Sánchez (4), Román (20), Grau (20), Pires (11), Vilà (5); Noguera, Vilaginés, Masnou (3), Noguer (4), Ribó (2). 4 triples: 3 Grau, 1 Masnou. 31/40 en tirs lliures. 18 faltes.MONTGAT:Balletbó (6), Baluda (10), De la Torre (7), X. González, Sánchez (9); Arenas (6), Lorente, A. González (8), Pascual (2), Blanco, Ventura, Corominas (9). 7 triples: 2 Balletbó, 2 Baluda i 2 Corominas, 1 Arenas. 8/14 en lliures. 28 faltes.PARCIALS:17-19, 21-11, 15-18, 19-20.COMENTARI:Victòria local en un partit molt intens. Gràcies a la zona, els arbuciencs van travar l’atac visitant i, a més, van saber superar la pressió del Montgat, que tants problemes els havia causat en l’anada. En un bon segon quart, l’Arbúcies va marxar amb més 8 als vestidors. En la represa el signe del partit va ser el mateix, però el Montgat va aconseguir retallar diferències fins a l’empat a 66 quan faltava un minut i mig per al final. Uns darrers instants en què l’Arbúcies va tancar el triomf des del tir lliure.