FEB

bàsquet

Lliga Femenina

El Cadí no té opcions a Saragossa (64-58)

Lliga Femenina. Més resultat que joc de l’equip de la Seu, molt penalitzat per les pèrdues (24)

mann filter 64 cadí la seu 58

MANN FILTER:Ocete (11), Ferrari (24), Barbee (15), Abalde (4) i Pascua (10) –cinc inicial–; Lahuerta, Esparcia, Gimeno, Vilella i Hernández. 23/46 de 2, 4/17 triples (3 Ferrari i 1 Barbee), 6/9 tirs lliures, 33 rebots (10 Pascua), 12 assistències (9 Ocete) i 69 de valoració (24 Ocete).CADÍ LA SEU:Kraker (8), Díaz (4), Montoliu (9), Bahí (8) i Ricahrds (4) –cinc inicial–; Lo (2), Vilaró (2), Oma (12) i Ramírez (9). 16/30 de 2, 5/18 triples (2 Kraker i Ramírez i 1 Oma), 11/17 tirs lliures, 26 rebots (6 Richards), 11 assistències (3 Kraker) i 47 de valoració (17 Oma).PARCIALS:15-12, 20-15 (35-27); 17-17 (52-44) i 12-14 (64-58).COMENTARI:El Cadí la Seu (11-9) va veure tallada la sèrie de dues victòries seguides a Saragossa, on va caure contra un Mann (15-5) en bona dinàmica que ja encadena set triomfs. L’equip de Bernat Canut va anar sempre a remolc i en moltes fases del partit el desencert va minimitzar-lo. El Cadí va entrar bé en acció (9-9, 5’), però les errades en els darrers minuts del primer quart van ser el preludi d’un segon quart en què les pilotes perdudes i el mal percentatge de tres (2/9) van condicionar-lo. Les locals se sustentaven en la direcció d’Ocete (6 assistències) i els punts de Ferrari (15). Després del descans les urgellenques van reaccionar amb defensa i la inspiració d’Oma (46-40, 27’), però Pascua va tornar les coses allà on eren (52-44). En el darrer parcial, de nou la manca d’encert –només una cistella en els primers cinc minuts i mig– va deixar-lo sense opcions (60-47, 36’), i els triples de Kraker i Oma en el tram final van arribar massa tard. Diumenge l’equip rebrà el Bembibre (18.15 h).