FEB

Bàsquet

Lliga femenina

L’Spar Citylift, l’únic que guanya

Bàsquet. Lliga Femenina. Les gironines han hagut de remar a Logronyo (58-71) després d’un mal inici (21-8) i a la Seu el Cadí s’ha deixat remuntar deu punts (62-52) en un final increïble (62-66)

L’Spar Citylift Girona i el Cadí la Seu han sumat victòria en la 21a jornada de la fase regular i es mantenen en la línia dels objectius marcats. Les gironines s’han imposat al Campus Promete per 58-71 tot i uns 15 primers minuts pèssims. A la Seu, el Bembibre ha donat la sorpresa en un final increïble, en que el Cadí no ha anotat en els últims cinc minuts (62-66).

El Bembibre no s’ha desenganxat mai del partit ni quan ha estat amb l’aigua al coll (62-52, 35’). Un 0-11 culminat amb un triple ha avançat les castellanes (62-63) a 37 segons del final. Richards ha comès passes i el Cadí ha hagut d’enviar Stanacev al tir lliure, que no ha perdonat (62-66). Ramirez ha fet 20 punts i Richards, 16.

A Logronyo, en la primera meitat el Promete ha sorprès el segon classificat, que ha patit un desencert brutal (22 tirs fallats dels primers 24). Les de Logronyo han arribat a guanyar de 13 (21-8) però a la mitja part ja només manaven per 3 (30-27) amb Knight lesionada i només set jugadores disponibles. En la segona meitat les gironines han proposat una defensa zonal i després han aconseguit fer una acceleració defensiva que els ha donat els primers avantatges (36-41). El rebot ha passat a mans gironines i en l’últim quart, sense cap brillantor però sense cap problema, l’Uni s’ha imposat. Mendy ha acabat amb 16 punts.

Dissabte, l’Snatt’s Sant Adrià va fer un pas enrere en les aspiracions de jugar el play-off perdent a casa contra el Mann Filter (52-61), que va gestar la victòria en l’últim quart. A més, Julia Reisingerova es va lesionar. Belén Arrojo va fer 12 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)