Eurocopa

Gesta de l’Spar Citylift Girona a la pista del Galatasaray (62-65)

Bàsquet. Eurocopa. L’equip gironí fa un partit magnífic en defensa i des del triple (11/24) i només les pèrdues (27) impedeixen una victòria més rotunda en l’anada dels quarts de final

L’Spar Citylift Girona ha fet un pas gegantí cap a les semifinals de l’Eurocopa superant aquesta tarda a domicili el Galatasaray (62-65), un equip procedent de l’Eurolliga que ha sucumbit a una segona meitat molt seriosa del conjunt gironí. L’Uni ha tingut tres puntals, la defensa, el triple (11/24) i el rebot, sobretot en la segona meitat. Astou Traoré, exjugadora del Galatasaray, ha sumat 18 punts.

Allie Quigley ha estat una tempesta en el primer quart, amb 13 punts dels 20 del Galatasaray (20-12) mentre que l’Uni s’ha embolicat amb pèrdues (6) sense trobar el to defensiu adequat. Aquest ha arribat en el segon període, a partir d’un temps mort de Surís (29-19), jugant amb dues quatre (Evans i Traoré, 11 punts en el segon quart) i fent mal des de la recuperació, el rebot, la transició i el triple (0-13 i 29-32), els arguments habituals. A la mitja part les gironines manaven d’un (34-35).

En el tercer període l’Uni s’ha apoderat del rebot, ha pogut córrer una mica més i ha tallat totes les vies d’anotació de les locals (43-48). Dubljevic ha aparegut en l’últim període i un 15-5 ha tornat a avançar l’equip turc (58-53), però han tornat els triples (Traoré i Romeo) i Nádia Colhado ha fet un esforç titànic en els últims minuts i els seus rebots d’atac han aconseguit que el Galatasaray tingués molt poc la pilota a les mans.