Eurocopa

Salamanca, de nou en l’horitzó de l’Uni

Bàsquet. Eurocopa. El Perfumerías Avenida deixa el Nadejda virtualment eliminat i s’entreveu com a rival en semifinals si l’Spar Citylift Girona elimina el Galatasaray

El Perfumerías Avenida, rival de l’Spar Citylift Girona en les quatre últimes finals de competicions ACB, s’entreveu clarament com el rival en les semifinals de l’Eurocopa en el cas que l’equip gironí aconsegueixi classificar-s’hi. Ahir l’Avenida va convertir la tornada a Würzburg en gairebé un tràmit gràcies al triomf esplèndid a la pista del Nadejda (68-85), l’equip que el va deixar materialment fora dels quarts de l’Eurolliga.

L’equip que dirigeix Miguel Ángel Ortega s’ha pres amb seriositat la baixada a la segona competició europea aferrant-se a la idea que és l’únic títol que encara no ha guanyat.

Els turcs perden

Dimecres va ser el Galatasaray que va obtenir un resultat per sota de les seves expectatives (derrota per 62-65 contra l’Spar Citylift Girona), que no el descarta però li posa l’accés a semifinals costa amunt. Ahir també va fallar en proporció semblant el Mersin (derrota per 63-69 contra el Venècia), mentre que el Hatay va perdre a Villeneuve-d’Ascq contra l’ESBVA-LM (74-72). Tots els equips turcs tenen l’eliminatòria recuperable, però la possibilitat que cap dels sis representants de la lliga més potent d’Europa sigui entre els quatre millors de l’Eurocopa és ara per ara real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)