FEB

ESPORTS

BÀSQUET

El Sant Adrià talla la mala ratxa a Lleó

Lliga Femenina. Una darrera cistella de Cristina Hurtado va decidir un final igualat

BEMBIBRE 56 FEMENÍ SANT ADRIÀ 59

BEMBIBRE:Grant-Allen (10), Stanacev (14), Pasic (7), Gustavsson (3), Brown (14); Astrom (2), Aliaga, Ndoye, Rakovic (6). 17/36 dos, 6/24 triples (4 Stanacev, 1 Pasic i Gustavsson) i 4/4 ll. 33 reb. (14 Grant-Allen), 11 as. (5 Stanacev) i 54 val. (22 Grant).SNATT’S FEMENÍ SANT ADRIÀ:Coulibaly (9), Peña (4), Arrojo (4), López (6), Hurtado (11); Riley (22), Claret, Llobet (1), Kovacevic (2). 16/51 dos, 6/21 triples (2 Riley i Hurtado, 1 López i Arrojo) i 9/17 lliures. 47 rebots (14 Coulibaly), 9 assistències (3 Arrojo) i 37 valoració (23 Hurtado).PARCIALS:12-10, 12-23 (24-33), 20-12 (44-45) i 12-14 (56-59).COMENTARI:El Sant Adrià va tallar la ratxa de cinc derrotes consecutives guanyant amb patiment a Lleó. El Bembibre va estar ben viu en el primer quart (12-10), però en el segon, les de Téllez van obrir una escletxa amb els triples de López, els punts de Riley i el domini de Coulibaly (24-33 en el descans). Amb 46-53 i a sis minuts del final, les locals van reaccionar amb un 10-0 (56-53), però una cistella d’Hurtado va donar el triomf.