FEB

bàsquet

Lliga Femenina

L’Spar Citylift guanya i completa un cap de setmana rodó per als catalans

Bàsquet. Lliga Femenina. L’equip de Surís ha superat l’Al-Qázeres (74-60 i manté la distància amb el tercer, el Mann Filter

L’Spart Citylift Girona ha superat l’Al-Qázeres per 74-60 a Fontajau i manté dues victòries d’avantatge sobre el tercer classificat quan només falten quatre jornades per al final de la fase regular. Rosó Buch ha sumat 17 punts amb 5/8 triples.

L’equip gironí ha manat tota la primera meitat però no ha trencat el partit. Surís ha fet totes les rotacions possibles entre les 10 jugadores. L’avantatge de l’Uni no ha arribat mai als 10 punts i a la mitja part era de 8 (37-29) sobretot gràcies a l’encert en el triple (7/13, per 0/10 de l’equip extremeny).

En la segona meitat l’Al-Qázeres ha cregut que podia guanyar i amb un 0-10 d’inici s’ha avançat (37-39) però l’Uni li ha tornat el parcial després d’un temps mort de Surís (47-39) i, tot i la intensitat de les visitants i els punts de Quevedo (50-47) ja no ha tornat a viure cap crisi i en els últims cinc minuts ha sentenciat.

Ahir, el Cadí va sumar la 12a victòria a la pista de l’Estudiantes (60-92) i és cinquè, en zona de play-off. L’Snatt’s Sant Adrià va recuperar el gust de la victòria imposant-se a la pista del Bembibre (56-59).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)