FEB

Segon quart nefast

EBA. Un 2-22 en un segon període per oblidar enfonsa els quartencs, que continuen en promoció de descens

QUART 61 CBT 74

QUART GERMANS CRUZ:Zniteka (4), Sima (2), Jiménez (23), Vila (11) i Montalat (9) –cinc inicial–; Palol, R. Serra (2), Coderch, Camós (4), M. Serra, Martorell (6), Agustí. 15/35 en tirs de dos, 7/28 en triples (4 Jiménez, 2 Vila, 1 Martorell) i 10/15 en tirs lliures. 34 rebots (12 Vila), 12 assistències (6 Vila) i 53 de valoració (29 Vila).CB TARRAGONA:Duch (16), Wilkins (17), Tugores (5), Balkovic (16) i Mbaye (6) –cinc inicial–; Recasens, Sorolla, Zvonar (2), Llanos, Fernández (6), Guixens, Villamil. 12/28 en tirs de dos, 10/27 en triples (4 Duch, 3 Wilkins, 2 Fernández, 1 Mbaye) i 20/31 en tirs lliures. 33 rebots (8 Mbaye), 12 assistències (3 Fernández, Duch, Tugores) i 74 en valoració (17 Duch).PARCIALS:24-13, 2-22 (26-35), 13-20 (39-55) i 22-19 (61-74).

Pas enrere d’un Quart que va experimentar ahir una perillosa desconnexió en un segon període en què només va anotar dos punts (2-22). Una motxilla massa gruixuda que va arrossegar ja durant la resta del matx. Abans, però, els de Carles Ribot van fer les coses prou bé. I és que la sortida va ser excel·lent, en un primer quart de llibre dels locals: defensa agressiva i atac equilibrat i efectiu. Resultat, 24-13. Va ser llavors quan va arribar el drama. L’apagada va ser sonora, amb una defensa rival al límit, que va treure de la pista els quartencs, fora de partit mentalment (26-35 en el descans).

La dinàmica no va canviar en excés en la represa, amb el mateix bon to a darrere del CBT, però dins una normalitat quant al resultat. En el darrer acte, la zona va funcionar prou bé per col·locar-se a vuit punts 3’ abans del final. Estèril. Dos triples tarragonins van matar el partit. Frustració.